Psi ne vole Toyotu Corollu

Čopar pasa lutalica naneo je popriličnu štetu na jednoj parkiranoj Corolli u Turskoj, a pravi identitet ovih "huligana" otkriven je tek kada su pregledani snimci sigurnosnih kamera.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.10.2016.

14:17

Psi ne vole Toyotu Corollu
Screenshot YouTube

Vlasnika Toyote koji je svoj automobil ostavio parkiran na ulici tokom noći, ujutru je dočekalo neprijatno iznenađenje. Prednji deo vozila je bio oštećen, a branik otkinut.

Čovek je pozvao policiju kako bi prijavio štetu, sumnjajući da je neko tokom noći bezuspešno pokušao da ukrade njegov automobil. Međutim, kada je policija izvršila uviđaj i proverila snimke sa obližnje sigurnosne kamere, otkriveni su pravi krivci - lokalni čopor pasa lutalica: Šteta je procenjena na 1.500 evra, a na osnovu ponašanja pasa na snimku, pretpostavlja se da su oni najverovatnije progonili mačku koja se, bežeći od čopora, zavukla u neku šupljinu u prednjem delu automobila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: