Počela naplata parkiranja u Miše Dimitrijevića i Tolstojevoj ulici u Novom Sadu

Počela je naplata parkiranja u Miše Dimitrijevića, od Puškinove do Hopovske ulice, i u Tolstojevoj ulici, od Puškinove do Krilove ulice, na Grbavici u Novom Sadu.

Izvor: novisad.com

Sreda, 21.07.2021.

12:35

Počela naplata parkiranja u Miše Dimitrijevića i Tolstojevoj ulici u Novom Sadu
Foto: Depositphotos, Jenkins

Parkirališta se nalaze se u režimu plave zone, bez vremenskog ograničenja, a parkiranje, po ceni od 44 dinara za sat vremena, može da se plati slanjem SMS-a sa registarskom oznakom na broj 8212, ili kupovinom "greb-greb" parking parte na kiosku, prenosi novisad.com.

Građani koji imaju prebivalište u navedenim ulicama i poseduju vozilo u vlasništvu imaju pravo na povlašćenu stanarsku kartu po ceni od 130 dinara na mesečnom nivou. Stanarske karte se izdaju na Blagajni JKP "Parking servis“ u Ulici Filipa Višnjića 47, svakog radnog dana i subotom od 8 do 20 časova. Za regulisanje stanarske karte potrebno je dati na uvid ličnu kartu i saobraćajnu dozvolu.

Takođe, uplata se može izvršiti i elektronskim putem – korišćenjem aplikacije ePPK, bez dolaska na Blagajnu JKP "Parking servis“.

Sve dodatne informacije građani mogu da dobiju pozivom na brojeve telefona: 021/472 41 40 i 0800/021 104.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: