Beograd - Hronika - B92 Lokal

Automobil udario ženu sa detetom u Beogradu: Majka prevezena u Urgentni centar, vozaču pozlilo

Žena (34) koja je nosila u rukama dete (2) oborena je na pešačkom prelazu u Ustaničkoj ulici oko 13 časova, nadomak sportskog centra "Šumice".

Izvor: Telegraf Beograd
Podeli
Ilustracija/Foto: BalkansCat / Shutterstock.com
Ilustracija/Foto: BalkansCat / Shutterstock.com

Majka je prevezena u Urgentni centar, dok dete nema povrede, prenosi Telegraf.

Kako se nezvanično saznaje, za volanom se nalazila starija žena, koja je pokušala da pobegne nakon nezgode, ali ju je policija ubrzo sustigla.

Majka je ostala da leži na ulici, ali je u svesnom stanju prevezena kolima Hitne pomoći. Kako navode očevici nezgode, žena je vrisnula u trenutku udesa.

Dodaju da je ovaj deo veoma prometan i da vozači ne vode računa, kao i da na pomenutom pešačkom prelazu ne postoji semafor.

Stanari apeluju da se nešto učini, jer su ovakve nezgode na ovoj deonici učestale, s obzirom da ne postoji ni ležeći policajac kao znak upozorenja za vozače.

Žena koja je izazvala sudar je u stanju šoka i sedi na trotoaru.

Na pešačkom prelazu je i flašica vode, koja je verovatno ispala nesrećnoj ženi. Sudaru su svedočila i deca koja su se nalazila u blizini.

Ženi (78) koja je na pešačkom prelazu udarila majku (34) sa detetom (2) u Ustaničkoj ulici pozlilo je i zbog toga je na licu mesta nova ekipa Hitne pomoći.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.