Zaboravili ste ključ? Nema problema, ovakav pas će vas pustiti u kuću

Pas je zaista čovekov najbolji prijatelj. Naime, svakome može da se desi da zaboravi ključeve kod kuće i da u nju ne može da uđe, a baš to se dogodilo Kajlin Mari. Ipak, njoj je u pomoć pritrčao njen retriver Sem.

Izvor: B92

Četvrtak, 14.06.2018.

10:37

Zaboravili ste ključ? Nema problema, ovakav pas će vas pustiti u kuću
Thinkstock/Buenafoto

Naime, njena vrata je blokirao drveni štap koji je pao s unutrašnje strane kliznih, staklenih vrata, ali je uspela svom psu da objasni da mora da pomeri štap, kako bi ona mogla da uđe u kuću.

Ona je Semu, svom retriveru, preko stakla objašnjavala da treba da izvuče drvo kako bi ona mogla da otvori vrata. Njen pas je odmah shvatio šta treba da uradi, ali nije odmah uspeo da pomeri komad drveta koji je zapeo na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Međutim, nakon samo nekoliko pokušaja, Sem je, uz njene instrukcije, uspeo da pomeri drveni štap i odblokira vrata.

Kajlin je u tom trenutku oduševljeno ušla u kuću, hvaleći sve vreme svoga psa zbog odlično obavljenog posla. Ovaj zanimljivi video-snimak Kajlin je objavila na svom profilu na Fejsbuku i on ima više od 7,5 miliona pregleda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: