Ledi Gaga objavila reizdanje albuma "Born This Way"

Ledi Gaga zvanično je objavila najavljivano reizdanje albuma "Born This Way" na njegovu 10. godišnjicu, koje sadrži 14 originalnih pesama s njenog albuma iz 2011. sa šest novih obrada pesama koje su dostupne na striming servisima.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 27.06.2021.

13:11

Ledi Gaga objavila reizdanje albuma
Foto: Shutterstock/Joe Seer

Preoblikovane pesme izvode umetnici koji zastupaju i zagovaraju LGBTQIA zajednicu, uključujući pop legendu Kajli Minog, repera iz Nju Orleansa Big Fridija i Bena Plata.

Šest obrada prerađuje Gagine klasične pop pesme u različite žanrove koji poštuju njen eklektični stil, od kantri balada do hip-hop/tehno hitova, barskih himni do laganih balada. Gaga se zahvalila izvođačima na albumu i svojim obožavaocima u objavi na Instagramu.

Od svog objavljivanja 23. maja 2011. godine, "Born This Way" hvaljen je kao proslava neobičnosti i prekretnica u Gaginoj karijeri. Bio je to pevačicin prvi broj 1 album, prodat u više od milion primeraka u prvoj sedmici, i bio je treći svetski najprodavaniji album 2011., prenose mediji.

Prošlog meseca pop zvezda se pojavila na ceremoniji u zapadnom Holivudu gde je primila ključ grada, a 23. maj proglašen je danom "Born This Way".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: