Kultura

Četvrtak, 09.01.2020.

11:22

Ceremonija dodele Oskara ponovo bez voditelja

Prošlogodišnju dodelu Oskara trebalo je da vodi poznati komičar Kevin Hart.

Izvor: B92, Klix

Ceremonija dodele Oskara ponovo bez voditelja
Foto: Getty/Carlo Allegri

Predsednica ABC entertejnmenta Keri Burk je to potvrdila u sredu, a odluku je objasnila rekavši da želi "da ponovi ono što je uspelo prošle godine". Kao što je poznato, prošlogodišnja ceremonija je bila prva u istoriji bez voditelja, a nagrade se dodeljuju od 1989. godine.

Prošlogodišnju dodelu Oskara je trebalo da vodi poznati komičar Kevin Hart, ali se on povukao nakon što su se u javnosti pojavili neki njegovi stari tvitovi s Tvitera.

Koncept bez voditelja je pozitivno uticao na gledanost pa je prošlogodišnju ceremoniju gledalo 29,6 miliona ljudi, što je povećanje za 12 odsto u odnosu na godinu dana ranije kada je zabeležena najmanja gledanost u istoriji.

Dodela Oskara će biti održana 9. februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Podeli: