Aktuelno 9

11.05.2024.

18:51

Izrael krši pravila?

Na Jutjubu, u mnogim delovima Evrope iskaču sponzorisani oglasi u kojima se poziva za glasanje za izraelsku pesmu na Evroviziji.

Izvor: Index.hr

Izrael krši pravila?
EPA-EFE/JESSICA GOW

Podeli:

Tviteraši pišu da u nekim reklamama izraelska predstavnica Eden Golan čak priča na brojnim jezicima, uključujući srpski, poljski, francuski, nemački, grčki.

"Ovo još nisam video, da je neko platio reklamu za skupljanje glasova", "Gde god da uđem na Jutjubu, iskače ova Izraelka što nešto na srpskom poziva da se kao glasa za nju", "Zar to nije protiv pravila EBU-a?", "I nama u Italiji iskače kako priča na italijanskom", "I u Grčkoj isto", "Boje se da neće imati nijedan glas", pišu tviteraši.

Podsećamo, društvene mreže usijale su se nakon što je objavljen prolazak Izraela u finale. Predstavnica Izraela kontroverznom je pesmom podigla puno prašine, a izviždana je tokom polufinalnog nastupa i proba.

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Pogođena "Gvozdena kupola": Gube totalni rat?

Američki zvaničnici su ozbiljno zabrinuti da bi, u slučaju potpunog rata između Izraela i Hezbolaha, militantna grupa koju podržava Iran mogla da nadvlada izraelsku protivvazdušnu odbranu na severu.

22:12

20.6.2024.

1 d

Podeli: