Pozorište

Zbog čega sve Viktor Savić odbija uloge? VIDEO

Viktor Savić trebalo je da govori o "onome što želi". Tako je najpre počeo sa utakmicom Zvezde, a potom otkrio da zajedno sa Andrijom Miloševićem otvara novo pozorište na Čukarici. Glumac je najavio i novu sezonu svog matičnog pozorišta "Boško Buha" u koju će ući sa premijerom predstave "Robin Hud" 7. septembra u Ustanovi kulture "Vuk Stefanović Karadžić" u Beogradu.

Pozorište sreda 19.09. 14:50 Komentara: 18

Bitef kraj malih ekrana i na Trgu Nikole Pašića

U sklopu strategije prezentovanja svojih programa najširoj publici i dalje demokratizacije festivala, Bitef je nakon prošlogodišnjeg prenosa 24-časovne predstave "Olimp", odlučio da večeras omogući publici kraj malih ekrana i na Trgu Nikole Pašića da pogleda predstavu "NO43 Prljavština".

Pozorište utorak 18.09. 10:28 Komentara: 2

Razgovor na Trgu kao predstavljanje nove sezone

Na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta u petak, 14. septembra, biće otvorena nova sezona, a posetioci će moći da popričaju s umetnicima i da se dodatno informišu o novom repertoaru, novim aktivnostima i popustima. Jelena Lagator, PR SNP-a kaže za Tanjug da planiraju da dele vaučere koje će publika moći da zameni za neku predstavu po sopstvenom izboru.

Pozorište četvrtak 13.09. 19:34 Komentara: 0
strana 1 od 6 idi na stranu