Šakira objavila novu pesmu: "Ostavio si me zbog svoje sebičnosti" VIDEO

Kolumbijska pevačica Šakira predstavila je dugo očekivani duet sa Portorikancem Ozunom "Monotonija", što je druga pesma koju je objavila nakon raskida sa Žerardom Pikeom. Mnoge je zaintrigiralo da li je pesmu posvetila upravo njemu?

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 20.10.2022.

09:12

Šakira objavila novu pesmu:
Foto: Profimedia

Šakira je pesmu najavljivala isečkom iz spota u kojem muškarac gazi ljudsko srce, a zbog reči pesme "Nisi ti kriv, nisam bila kriva ja, za to je bila kriva monotonija", mnogi se pitaju da li je pesma posvećena raskidu sa fudbalerom Pikeom.

"Odjednom više nisi bio isti, ostavio si me zbog svoje sebičnosti, zaboravio si šta smo jednom bili", idu dalje reči pesme koje svakako opisuju raskid jednog para, a onda je sasvim logično da svi dovode u vezu prekidom njene dvanaestogodišnje veze sa Žerardom Pikeom.

Pre "Monotonije", Šakira je objavila pesmu "Te Felicito" sa Rauvom Alehandrom, koja je takođe imala veoma simboličan tekst, najverovatnije upućen njenom bivšem partneru i ocu njene dece.

U intervjuu za Elle, pevačica je otvoreno progovorila o raskidu, nazvavši ovaj trenutak jednim od "najtežih" u svom životu.

"Ostala sam tiha i samo sam pokušala sve da procesuiram. Hm, i da, teško je govoriti o tome, pogotovo zato što još uvek prolazim kroz to, i zato što sam u javnosti i zato što naša razdvojenost nije kao obična razdvojenost. I tako je bilo teško ne samo meni, nego i mojoj deci. Neverovatno teško", priznala je Kolumbijka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: