Grupa "Hurricane" o pesmama na engleskom: "Naš narod je mnogo zatvoren po tom pitanju" VIDEO

Njih je tri, one su popularne i uspešne, a njihove pesme i spotovi imaju na desetine miliona slušanja i pregleda. Čuvena pesma Esme Redžepove koju su otpevale u novom ruhu već danima je najslušanija u regionu i prva u trendingu, a pored tog singla objavile su još dva koja su za nedelju dana postali veliki hitovi.

Izvor: B92, Prva TV
Podeli
Foto: Printskrin/TV Prva
Foto: Printskrin/TV Prva

Sanja Vučić iz grupe "Hurricane" kaže da su reakcije sasvim pozitivne i da uvek čitaju komentare.

"Zdravo je imati i negativne komentare, nemoguće je da se svima sve svidi", kaže Sanja, dodajući da je bilo zahtevno izbaciti tri pesme, ali da one ipak vole izazov.

Vučić kaže da veruje da su one profesionalci i da mogu da savladaju sve prepreke, te im nije teško palo da nauče reči iz popularne Esmine pesme "Čaje šukarije".

Spot za drugu numeru, "Lopove", režirao je Dejan Milićević, a navode da one kao "Hurricane" nemaju prepoznatljiv zvuk već da vole da kombinuju stilove muzike.

"Volimo da eksperimentišemo. Uživale smo u celom procesu i u snimanju spota", rekla je Ivana Nikolić.

Treća pesma "Want ya" snimana je u Los Anđelesu, a Ivana navodi da ne odustaju od probijanja na strano tržište.

"Teško je probiti pesmu na stranom jeziku i dočarati je našem narodu na pravi način s obzirom na to da smo jako zatvoreni po tom pitanju", navodi Sanja, ali dodaje da je to u redu.

"Ja sam potpuno za to da treba da negujemo svoj melos i folklor, ali pokušavamo da ponekad provučemo nešto i na engleskom", zaključuje ona.

Pogledajte prilog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 10 idi na stranu