Još jedna kultna serija dobija svoj nastavak

Popularna tinejdžerska serija "One Tree Hill" se vraća, potvrdio je glumac Čad Majkl Mari, koji je u toj seriji glumio Lukasa.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 24.12.2021.

20:29

Još jedna kultna serija dobija svoj nastavak
Foto: EPA/SEBASTIEN NOGIER

Mari je oduševio brojne fanove širom sveta vešću da je u planu reboot ove kultne serije.

"Imam mnogo ideja koje mi se vrte po glavi, a ono što mogu da kažem jeste da će ‘One Tree Hill’ ponovo oživeti za neke nove generacije, koje će se baviti današnjim problemima s kojima se suočavaju mladi", kazao je.

"Danas postoji toliko stvari koje su potpuno drugačije od onoga što smo mi prolazili kao deca. Moramo aktualizovati šou i prilagoditi ga mlađim generacijama i nadati se da će zavoleti ovu priču kao i prvi put'', zaključio je Čad.

Mari je dodao i kako je u planu i ponovno okupljanje stare ekipe, a sve kako bi razradili plan o novoj verziji ''One Tree Hill" serije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: