Donald Tramp igra samog sebe: U ovim filmovima se pojavio američki predsednik VIDEO

Kako se bliže američki predsednički izbori, mnogi se prisećaju svih detalja iz života predsedničkih kandidata. Poslednjih dana širi se šala na račun filmskih uloga Donalda Trampa.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.11.2020.

16:07

Donald Tramp igra samog sebe: U ovim filmovima se pojavio američki predsednik VIDEO
Foto: Getty Images, Chip Somodevilla / Staff

Aktuelni predsednik je svojim bogatstvom i preduzetničkim duhom obezbedio sebi mejnstrim slavu kao i sopstveni rijaliti "Apprentice", ali se redovno pojavljivao i u filmovima, a jedna od najpoznatijih uloga mu je ona u filmu "Sam u kući 2".

"Svi napadaju Donalda Trampa, ali nisam video Bajdena da je pomogao Kevinu da nađe predvorje hotela", navodi se uz sliku koja je počela da kruži internet prostorom poslednjih dana. Kao što smo već pomenuli, ovo nije jedino ostvarenje u kom se Tramp pojavio. Bio je deo i epizoda serija "Fresh Prince of Bel Air", "Seks i grad", "Spin City" ali i u filmovima poput "Eddie" i "Zoolander".

Jedno je sigurno - frizuru nikada nije promenio.

Pogledajte sve kadrove u kojima se pojavljuje Tramp lično.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: