Stalone se oduševio: Pogledajte kako bi ovaj glumac izledao u ulozi Terminatora VIDEO

"Daj, Rambo, nemoj da praviš neprijatelje od robota", komentarišu fanovi.

Izvor: B92
Podeli

Ako ste se slučajno pitali kako bi izgledao Terminator da ga je umesto Arnolda Švarcenegera odglumio Silvester Stalone, sad napokon možete saznati zahvaljujući YouTube kanalu Ctrl Shift Face koji koristi takozvanu dipfejk tehnologiju, kako bi zamenio glumce u popularnim filmovima.

Poslednja dva videa posvećena su filmu "Terminator", gde su na umesto glavnog junaka autori "ubacili" Silvestera Stalonea. Jedan video je toliko oduševio i samog Stalonea da ga je podelio na svom Instagramu, prenosi index.hr.

Jednako oduševljeni su i njegovi fanovi, ako je suditi po komentarima.

"Je li Terminator T-800 Balboa?", "James Kameron će te zaposliti kad ovo vidi", "Daj, Rambo, nemoj da praviš neprijatelje od robota", pisali su mu oni.

Film/TV

Dodela Oskara pomerena zbog sporta

Ceremonija uručenja Oskara, kulminacija dodele filmskih nagrada u SAD, biće održana krajem februara 2021. i 2022. godine da bi se izbeglo podudaranje sa sportskim događajima koji se održavaju u to vreme, saopštili su organizatori.

Film/TV sreda 12.06. 10:24 Komentara: 7

"Goran Marković se čudio kako neko bez iskustva na polju erotike može da napravi takve scene"

"Nas su od devedesetih godina učili da ne smemo imati emociju i lepo sećanje na našu zajedničku prošlost i domovinu... Naravno da čovek moje generacije ima nostalgiju i emociju prema nekadašnjoj Jugoslaviji, i ja uvek govorim o tome, ali ne i prema tom režimu. Režimi su najmanje važni, oni prolaze, a ljudi ostaju", rekao je Rajko Grlić, jedan od najvećih jugoslovenskih i hrvatskih reditelja i scenarista, povodom nagrade Zlatni pečat Jugoslovenske kinoteke koju je dobio.

Film/TV ponedeljak 10.06. 08:16 Komentara: 18

"Zlatni pečat" Jugoslovenske kinoteke uručen slavnim rediteljima, praškim studentima

Najznačajnija domaća nagrada u oblasti kinematografije, Zlatni pečat, koji Jugoslovenska kinoteka tradicionalno dodeljuje 6. juna na svoj rođendan, uručena je praškim studentima i slavnim jugoslovenskim rediteljima Rajku Grliću, Goranu Markoviću, Lordanu Zafranoviću i Srđanu Karanoviću, dok će je Goran Paskaljević naknadno primiti jer je zbog privatnih obaveza u Parizu.

Film/TV petak 7.06. 09:55 Komentara: 3
strana 1 od 19 idi na stranu