Stigao tizer "Saut Parka": Nova sezona se otkazuje?

Obožavatelji animirane serije "Saut Park" (South Park) ostali su poprilično zbunjeni kada se na tizeru nove sezone pojavila poruka o otkazivanju serijala.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Youtube Printscreen
Foto: Youtube Printscreen

Na zvaničnom Tviter nalogu "Saut Parka" objavljen je kratki tizer nadolazeće 22. sezone na kome se ne nalazi nijedan od popularnih animiranih junaka niti njihove humorističke scene.

Umesto toga, fanove serije je sačekala poruka da će "Saut Park" biti otkazan.

"Amerika je stigla do raskrsnice", piše na kratkom klipu, a potom sledi poruka: "Šta ćemo da uradimo sledeće? "

Odgovor na ovo pitanje je očigledno hešteg koji se pojavljuje na crnom ekranu: "Otkazati Saut Park" (#cancelsouth park).

Koliko je ova vest zbunila verne obožavatelje kultne serije, govori ogroman broj poruka na Tviteru u kome su korisnici interneta zamolili tim koji stoji iza serije da odgovori o čemu je tačno ovde reč.

Dok se vest o otkazivanju proširila, a fanovi zabrinuli, mnogi svetski mediji pišu da je moguće da se radi samo o dobroj marketinškoj reklami.

Film/TV

Premijera filma "Zaspanka za vojnike" 1. novembra u Beogradu

Film "Zaspanka za vojnike" reditelja Predraga Gage Antonijevića, snimljen po motivima "Srpske trilogije" Stevana Jakovljevića, a koji je finansijski podržao Filmski centar Srbije, biće premijerno prikazan 1. novembra u Beogradu u okviru programa zvaničnog državnog obeležavanja završetka Velikog rata, u kome je srpska vojska odnela istorijske pobede, najavili su iz Filmskog centra Srbije.

Film/TV subota 29.09. 13:25 Komentara: 1
strana 1 od 29 idi na stranu