Dajte krv pre premijere "Sumraka"

Povodom premijere nastavka filma ''Sumrak saga: Pomračenje'' Tuck Vision organizovaće specijalnu humanitarnu akciju pod sloganom ''Produži nekome život, daj krv u Sumrak, pre Pomračenja''

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 23.06.2010.

12:28

Default images

Humanitarna akcija organizovana je u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije.

Premijera će biti održana 30. juna u Sava centru, u 20:30h i tom prilikom će ispred Sava centra biti parkiran transfuziomobil. Reč je o novom specijalizovanom vozilu Instituta za transfuziju krvi koje ima svrhu da obezbedi dostupnost i komforne uslove za davaoce krvi na svim lokacijama, kao i da bude prevaziđen sezonski deficit krvi.

Univerzalna priča ovog filma bila je inspiracija akcije ''Produži nekome život, daj krv u Sumrak, pre Pomračenja'' koja ima cilj pre svega mlađim generacijama da približi promociju doborovljnog davanja krvi.

Transfuziomobil će biti postavljen ispred Sava Centra 30. juna od 17:30h do 20h ispred Svečanog ulaza B (Savska strana), a prvih 10 dobrovoljnih davalaca krvi će dobiti po 2 ulaznice za premijeru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: