Marka Hamila je za popularnu scenu u "Poslednjem džedaju" inspirisao Obama

Glumac Mark Hamil, najpoznatiji po ulozi Luka Skajvokera u filmskom serijalu "Ratovi zvezda“, tokom panel diskusije kojoj je prisustvovao i reditelj Rajan Džonson govorio je o jednoj od najpopularnijih scena iz filma "Poslednji džedaj“.

Izvor: B92

Utorak, 13.03.2018.

15:05

Marka Hamila je za popularnu scenu u
Foto: Youtube Screenshot/ Star Wars

Reč je o trenutku kada Skajvoker "preživljava“ napad Kajla Rena, izlazeći na čistinu, čisteći prašinu sa ramena. Tokom snimanja te scene, Hamil je ispričao da je Džonsonu rekao da bi trebalo dva puta da dotakne rame kao što je to imao običaj da uradi bivši američki predsednik Barak Obama.

via GIPHY

"Kada je trebalo da snimim tu scenu, mislio sam da to uradim kao Barak Obama, ali je Džonson smatrao da je jedan potez dovoljan i da su dva zapravo previše. Ispostavilo se da je Džonson ponovo bio u pravu. Imao sam mnogo loših ideja“, rekao je Hamil.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: