Utorak, 13.03.2018.

15:05

Marka Hamila je za popularnu scenu u "Poslednjem džedaju" inspirisao Obama

Glumac Mark Hamil, najpoznatiji po ulozi Luka Skajvokera u filmskom serijalu "Ratovi zvezda“, tokom panel diskusije kojoj je prisustvovao i reditelj Rajan Džonson govorio je o jednoj od najpopularnijih scena iz filma "Poslednji džedaj“.

Izvor: B92

Marka Hamila je za popularnu scenu u
Foto: Youtube Screenshot/ Star Wars

Reč je o trenutku kada Skajvoker "preživljava“ napad Kajla Rena, izlazeći na čistinu, čisteći prašinu sa ramena. Tokom snimanja te scene, Hamil je ispričao da je Džonsonu rekao da bi trebalo dva puta da dotakne rame kao što je to imao običaj da uradi bivši američki predsednik Barak Obama.

via GIPHY

"Kada je trebalo da snimim tu scenu, mislio sam da to uradim kao Barak Obama, ali je Džonson smatrao da je jedan potez dovoljan i da su dva zapravo previše. Ispostavilo se da je Džonson ponovo bio u pravu. Imao sam mnogo loših ideja“, rekao je Hamil.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: