Ponedeljak, 24.01.2022.

14:05

Pronađeno pet tela u Milvokiju; policija sumnja na ubistvo

Pet osoba pronađeno je mrtvo u kući u Viskonsinu u nedelju popodne, a policija smatra da je reč o višestrukom ubistvu, saopštile su lokalne vlasti.

Izvor: RTS

Pronađeno pet tela u Milvokiju; policija sumnja na ubistvo
Depositphotos/Chalabala

Pomoćnik šefa policije u Milvokiju Pol Formolo, na konferenciji za novinare, naveo je da je policija odgovorila na poziv građana da proveri situaciju u jednoj kući, kada su pronašli tela pet osoba - četiri muškarca i jedne žena.

"Svih pet smrtnih slučajeva se tretiraju kao ubistva. Identiteti žrtava se i dalje utvrđuju, a obviće se i ibdukcije", navodi Formolo.

Dodao je da motiv i informacije u vezi sa bilo kojim umešanim još uvek nisu poznati i da nema informacija koje bi sugerisale da postoji opasnost po zajednicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: