Petak, 01.07.2016.

09:59

Istanbul: 11 hapšenja u zoru zbog "Ataturka"

Turska policija je privela 11 stranaca osumnjičenih da su pripadnici ćelije ID u Istanbulu i da su bili povezani sa napadačima na aerodrom “Ataturk”.

Izvor: Tanjug

Istanbul: 11 hapšenja u zoru zbog
Foto: GettyImages

To je na svom sajtu objavio turski list "Haberturk", koji je naveo da su hapšenja obavljena jutros u zoru, a da je akciju izvela antiteristička jedinica policije u kvartu Bašakšehir u evropskom delu Istanbula, preneo je Rojters.

Turski list tvrdi da je ovim hapšenjima je ukupan broj privedenih zbog napada na istanbulski aerodrom porastao na 24 osobe.

U napadu izvedenom u utorak, trojica bombaša samoubica takozvane Islamske države iz vatrenog oružja i eksplozivom usmrtila su 44 ljudi, a turske vlasti su juče objavile da su bombaši bili poreklom iz Rusije, Uzbekistana i Kirgistana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: