Srbija

Utorak, 26.02.2013.

16:16

SES: Saradnja sa zagrebačkim biroom

Ekonomski institut iz Beograda i zagrebački Inženjerski biro potpisali su ugovor o zajedničkom nastupu u pružanju ekonomskih i pravnih savetodavnih usluga.

Izvor: Tanjug

Default images

Ugovorom je predvidjena poslovna saradnja u pružanju savetodavnih usluga kompanijama, institucijama i drugim organizacijama javnog i privatnog sektora iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, saopšteno je iz Saveza ekonomista Srbije (SES).

Ugovor su u Beogradu potpisali generalni direktori Ekonomskog instituta Dragan Šagovnović i Inženjerskog biroa dr Mladen Mlinarević.
Predvidjeno je da stručnjaci dve savetodavne kuće, koje imaju dugogodišnje iskustvo u konsaltingu i naučnoistraživačkom radu, klijentima pružaju savetodavne, ekonomske i pravne usluge snimanja i analize postojećeg stanja, izrade takozvanih dju dilidžens studija, procene vrednosti, ekonomske opravdanosti ulaganja, pronalaženja strateških partnera i investitora, korišćenja finansijskih sredstava iz evropskih fondova i drugih oblasti bitnih za unapredjenje poslovanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rekli "zbogom" ruskim tenkovima

Češka vlada odobrila je plan pridruživanja Nemačkoj u zajedničkoj kupovini do 77 tenkova Leopard 2A8 kako bi zamenila češko naoružanje iz sovjetskog doba, objavio je premijer Petr Fijala.

9:52

13.6.2024.

1 d

Podeli: