Subota, 23.01.2010.

19:52

NLB: FMP preslišao Helios

Košarkaši FMP-a bili su ubedljivi u 18. kolu NLB lige protiv Heliosa iz Domžala koji su pobedili sa 81:65 (27:17, 17:20, 20:7, 17:21).

Izvor: B92

Default images

’Panteri’ su do šeste pobede u regionalnom takmičenju stigli fantastičnom igrom u trećem periodu kada su protivniku dozvolili da postigne samo sedam poena. Najbolji pojedinac meča bio je Mladen Jeremić sa 21 poenom. Raduljica je imao 12 uz pet skokova. U timu iz Domžala Močnik je ubacio 11 poena, a Paravinja i Snou po deset.

Da će lako doći do pobede FMP je najavio u prvih pet minuta meča kada je naprvio seriju 17:2, a onda stigao do 21:5. Gosti su do kraja perioda uspeli da se koliko-toliko vrate u meč smanjivši na 27:17 do isteka prvih deset minuta. U dugom periodu igralo se koš za koš, a Helios je do poluvremena uspeo da smanji zaostatak za još samo tri poena (44:37).

U drugom poluvremenu 'Panteri' su dodali gas i serijom 18:5 došli do najveće prednosti na meču od 20 poena posle koje gosti nisu uspeli da se vrate pa je FMP zabeležio šestu pobedu u regionalnom takmičenju.

Tim iz predgrađa prestonice sada ima dve pobede više od Heliosa i tri više od poslednjeplasirane Bosne, pa mnogo mirnije može da uđe u poslednjih osam kola.

U sledećem kolu FMP gostuje drugom slovenačkom predstavniku, ljubljanskoj Union Olimpiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: