Utorak, 03.11.2020.

07:00

Sa terena 121: Luda nedelja

Izvor: Stefan Nikoliæ

Sa terena 121: Luda nedelja
Stigla je nova epizoda vašeg omiljenog podkasta.

Još jedna sportska sedmica puna interesantnih događaja nalazi se iza nas.

Verovatno i glavna vest je bio ATP turnir u Beču, gde je Novak Đoković eliminisan od Sonega u četvrtfinalu i to je počišćen, prilično lako, nakon što je obezbedio 1. mesto do kraja godine.

Kada već pričamo o tenisu, u toku je ATP Pariz, a „iza ugla“ nam je i završni Masters u Londonu, za koji je objavljeno da će biti bez publike.

Idemo na fudbal, reprezentaciju Srbije očekuje najvažniji duel sa Škotskom 12. novembra u Beogradu, a Tumbaković je pozvao 32 igrača na širi spisak. Đuričić zaražen koronavirusom, nema Lajjića...

Crvena zvezda je sa 5:1 dobila Liberec u Beogradu i najavila plasman u narednu rundu. Što se tiče domaće lige, ništa bolje nije prošao ni surdulički Radnik, dok su crno-beli slavili sa 2:0.

Crno-beli su nekako ovih dana u fokusu zbog košarke. Otpušten je Vlado Šćepanović, čudne su bile objave iz kluba, a Partizan je izgubio od Igokee u gostima i pritom se i dalje ne zna ko će biti novi stručnjak na klupi Partizana.

Ima tu jedan sport koji odoleva koronavirusu, a to je MMA. Imali smo u četvrtak fantastičnu borbu u Belatoru između Musasija i Lime, a ono glavno je došlo u subotu. Anderson Silva.

Pauk je zvanično završio poslednju borbu, ima 46 godina i ikona je ovog sporta, ali ni to nije prošlo glatko.

O ludoj nedelji u svetu sporta u 121. epizodi podkasta Sa terena, govorili su Luka i Stefan Nikolić.

Pratite podcast Sa terena:
RSS
Apple Podcasts
Google Podcasts

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

19 h

Podeli: