Četvrtak, 04.04.2019.

23:48

U petak promenljivo oblačno, i dalje vetrovito

Vreme u Srbiji sutra će biti promenljivo oblačno i uglavnom suvo, na severu i zapadu ponegde sa kratkotrajnom kišom, saopštio je RHMZ.

Izvor: Beta

U petak promenljivo oblačno, i dalje vetrovito
Ilustracija: Getty Images

U košavskom području vetrovito. Na jugu Banata i u Podunavlju jugoistočni vetar povremeno orkanske jačine. Na severozapadu Srbije vetar u skretanju na severozapadni.

Najniža temperatura od tri do 10, najviša dnevna od 16 do 21.

U Beogradu promenljivo oblačno i vetrovito vreme, uveče uz mogućnost kratkotrajne kiše. Duvaće jak, povremeno olujni jugoistočni vetar. Najniža temperatura 10, najviša dnevna 19.

U Srbiji za vikend u košavskom području vetrovito. U subotu u većem delu Srbije pretežno sunčano, na severozapadu i jugoistoku moguća kratkotrajna kiša.

U nedelju postepeno naoblačenje sa kišom i pljuskovima, prvo u zapadnim i južnim krajevima, koje će se do kraja dana i u ponedeljak proširiti na celu zemlju uslovljavajući kišu i pljuskove sa grmljavinom.

Biometeorološka prognoza za petak, 5. april 2019 je ;nepovoljna za većinu hronično obolelih osoba. Oprez se savetuje astmatičarima i kardiovaskularnim bolesnicima. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu reumatskih bolova i glavobolјe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: