Utorak, 23.05.2017.

11:57

Renegadesu zamalo izmakao DreamHack, CLG bolji u finalu

Juče su se odigrale severnoameričke kvalifikacije za DreamHack Summer, a najbolji je bio Counter-Logic Gaming, u finalu su pobedili Renegades 2:1.

Izvor: Bogdan Ðuriæ klan rur

Renegadesu zamalo izmakao DreamHack, CLG bolji u finalu

CLG je kvalifikacije počeo od verovatno najslabije ekipe u kvalifikacijama mouseSpaz, dok je Renegades opet, drugi put u 3 dana igrao sa compLexity, i ovoga puta su lako dobili 2:0. U polufinalu, CLG je igrao protiv ekipe Luminosity i pobedio posle preokreta 2:1.

Renegades igrali protiv ownage koji su iznenadili Misfits. Odlično je odigrao jks taj meč imao je nekoliko situacija kada je sam rešavao runde, a konstantno je entry fragovima stvarao prednost. Ownage je iznenadio na T strani Miraga i uzeo 10 rundi, ali se ekipa konsolidovala i uspela da vrati zaostatak i nakon produžetaka dobije. U drugoj mapi su pokazali da su bolji tim, lako dobili 16:8, i otišli u finale sa CLG.

Meč je počeo Cobblestone mapom, Renegades je imao prednost od 11:4 na CT strani, ali je CLG isto bio dominantan na istoj, pa su dobili mapu 16:13, u timu CLG-a istakao se reltuC, kod Renegades jks je opet bio najbolji, dok je naš nexa bio poslednji u svom timu.

Sledeća mapa je bila Mirage, Odmetnici su ovoga puta opet dobili Mirage, i to ubedljivo 16:8, nexa je odigrao vrlo dobro, imao solidan ADR, a u svom timu imao je najveći procenat rundi u kojima je imao dobar učinak (ubistvo, asistenciju, preživeo).

Na trećoj mapi, Cache, bilo je izjednačeno, na poluvreme se otišlo sa 7:8 za CLG, dobili su pištolj rundu u drugom poluvremenu i stvorili krucijalnu prednost za dobijanje ove mape, 16:13. Nifty iz Renegades je imao fantastična 34 fraga, ali nije imao pravu podršku svojih saigrača, podbacili su nexa i USTILO (poreklom iz Hrvatske) i tako zamalo ispustili kartu za Švedsku.
Counter-Logic Gaming će tako biti poslednji tim koji učestvuje na DreamHack u Švedskoj, a prethodno se iz evropskih kvalifikacija plasirao tim Singularity, i sa jos 6 ekipa učestvovaće na ovom turniru, nagradni fond je 100 000$.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: