Sreda, 18.01.2017.

11:11

Misfits u grupi smrti na Overwatch APEX Season 2 turniru

Dok je svetski tim broj jedan, EnVyUs favorit u grupi A, timovi u grupi B obećavaju sjajne okršaje.

Izvor: KlanRUR, Veljko Vukoviæ

Misfits u grupi smrti na Overwatch APEX Season 2 turniru
Foto: APEX

Objavljen je sastav grupa na Overwatch OGN APEX Season 2 turniru. Korejska Overwatch liga među 16 timova ima i 4 zapadna tima, a svi zajedno su izmešani i podeljeni u 4 grupe po 4 tima.

Kao što smo već pisali, ovaj turnir ima nagradni fond od 180.000 dolara. Nijedna grupa ne izgleda kao da će biti laka za prolaz a grupa B je od strane komentatora i fanova prozvana grupa smrti. U ovoj grupi nalaze se najbolji azijski tim Lunatic Hai, najbolje rangirani evropski tim Misfits i dva vrlo jaka azijska tima Afreeca Freecs Red i LW Blue.

Po dva tima iz svake grupe će nastaviti takmičenje u drugoj grupnoj fazi u kojoj će biti 8 timova. U ovoj fazi će se odrediti 4 tima koji će nastaviti takmičenje u plej-ofu koji će biti po single bracket sistemu na 3 dobijene a veliko finale će se igrati na 4 dobiijene partije.

Prvi mečevi su već odigrani juče, a grupe za Overwatch OGN APEX Season 2 izgledaju ovako:
Foto: screenshot
Izvor: KlanRUR.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: