Petak, 26.08.2016.

07:48

BG: Četiri saobraćajke, osmoro povređeno

U četiri saobraćajne nesreće, koje su se dogodile tokom noći i jutros u Beogradu, osam osoba je povređeno, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: Tanjug

BG: Četiri saobraćajke, osmoro povređeno
Foto: Tanjug

U udesu, koji se dogodio u 03.54 časova kod broja 55 u ulici Braće Srnić na Voždovcu, povređeno je pet osoba, a na lice mesta su poslate dve lekarske ekipe.

Prva ekipa prevezla je na Institut za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica" tri osobe muškog pola, starosti 18, 12 i 15 godina, i devojčicu (15), dok je druga lekarska ekipa odvezla osobu muškog pola (55) u Urgentni centar.

Jedan mladić (19), motociklista, teško je povređen u saobraćajnoj nesreći do koje je došlo u 20.59 časova u naselju Pinosava, Beli Potok, i on je prebačen na Odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

U udesu, koji se dogodio u 20.47 časova na uglu ulica Antifašističke borbe i Bulevara Zorana Đinđića, povređena je osoba muškog pola (64), i prevezena u Urgentni centar, ali nema naznaka da je reč o težoj traumi.

Jedna osoba ženskog pola (27) povređena je u 20.55 časova u saobraćajnoj nesreći na uglu Nemanjine i Savske ulice, i prevezena na Institut za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica".

U Beogradu se u 22.44 časova u Bulevaru oslobođenja, kod broja 56, dogodila još jedna saobraćajna nesreća, nakon koje je muškarac u alkoholisanom stanju, ali bez povreda, prevezen na Vojno-medicinsku akademiju (VMA).

Hitna pomoć protele noći je intervenisala 97 puta, od kojih 22 na javnom mestu, a za pomoć su se javljali svi hronični bolesnici.

U Beogradu se juče dogodilo sedam saobraćajnih nesreća, u kojima nijedna osoba nije teže povređena, a Hitna pomoć je intervenisala 161 put, od kojih 70 na javnom mestu, dodala je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: