Utorak, 31.05.2016.

12:25

Rok za konkurs "Zajednici zajedno" produžen do 21. juna

Rok za prijavu projekta u okviru konkursa “Zajednici zajedno” produžen je do 21. juna, saopštila je kompanija NIS.

Izvor: B92

Rok za konkurs

Kako navode, to je učinjeno zbog velikog interesovanja javnosti.

Sve zainteresovane neprofitne organizacije i institucije iz 11 gradova i opština u Srbiji u kojima NIS posluje – Beograd, Novi Sad, Čačak, Niš, Pančevo, Zrenjanin, Kikinda, Kanjiža, Srbobran, Žitište i Novi Bečej, mogu da konkurišu sa projektima iz oblasti kulture, nauke, sporta, zaštite životne sredine i pomoći socijalno ugroženim grupama.

“Odluka o produženju roka doneta je kako bi svima zainteresovanima bilo omogućeno da prijave svoje projekte”, navodi se u saopštenju.

O izboru projekata koji će biti podržani odlučivaće komisija, u kojoj su predstavnici NIS-a i lokalnih samouprava, kao i ugledne ličnosti iz lokalnih zajednica.

Uprkos krizi na svetskom naftnom tržištu, kompanija nije smanjila iznos sredstava za podršku lokalnim zajednicama i on kao i 2015. godine iznosi više od 110 miliona dinara.

NIS već osmu godinu zaredom pomaže gradove i opštine u Srbiji kroz program „Zajednici zajedno“ i na ovaj način učvršćuje partnerske odnose sa lokalnim samoupravama u kojima posluje. Do sada je podržano gotovo 760 projekata i u razvoj lokalnih zajednica uloženo 800 miliona dinara.

Svi uslovi i propozicije javnog konkursa „Zajednici zajedno“ mogu se naći na sajtu www.zajednicizajedno.nis.eu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: