Petak, 01.03.2024.

18:57

Bajden ne zna gde se nalazi... Donatori zabrinuti VIDEO

Snimak američkog predsednika Džoa Bajdena kako koristi beleške tokom posete američko-meksičkoj granici u blizini Braunsvila u Teksasu zabrinuo je javnost.

Izvor: Newsweek

Bajden ne zna gde se nalazi... Donatori zabrinuti VIDEO
Foto: EPA-EFE/JIM LO SCALZO

Naime,video podeljen na društvenim mrežama ponovo je otvorio pitanje da li je 81-godišnjak sposoban za drugi mandat u Beloj kući.

Na snimku koje je nacionalni dopisnik Foks Njuza Grif Dženkins objavio na mreži Iks, nekadašnjem Tviteru, Bajden se može videti kako drži i u jednom trenutku izgleda kao da čita beleške dok sluša službenika Imigracione i carinske službe (ICE).

Dženkins je napisao: "Primetna je upotreba beleški od strane predsednika Bajdena tokom njegovog operativnog brifinga na granici – zvaničnik ICE ERO (Operacije za sprovođenje i uklanjanje) objašnjava izazove jurisdikcija dok se fokusira na sledeće pripremljeno pitanje za HSI (domaća bezbednost Istrage) službeno“.

Snimak Bajdena dolazi samo nekoliko dana nakon što je Akios izvestio da je Bajden koristio kartice za beleške da bi odgovorio na unapred pripremljena pitanja o politici na događajima prikupljanja sredstava iza zatvorenih vrata, što je izazvalo zabrinutost kod nekih donatora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Podeli: