Može ih koštati i života – gazda Zelenskog i kompaniju; Medvedev: Sledeći potez Moskve treba da bude...

Moskva -- Kijevski režim ima samo jedan izlaz – da ide do kraja i šalje hiljade mobilisanih u smrt, smatra ruski zvaničnik.

Izvor: Tanjug, RT.rs
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ukrajina i zapadni svet koji je podržavaju su spremni na sve da bi zbrisali Rusiju sa lica zemlje, ali ruska vojska ima dominantniju avijaciju, moćnije oklopne snage, visokoprecizno naoružanje i visinu morala, napisao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev na Telegramu.

"Kijevski režim ima samo jedan izlaz, da ide do kraja i šalje hiljade mobilisanih u smrt. Stoga je sada glavna stvar da se koncentrišemo što je više moguće i damo pristojan odgovor", napisao je Medvedev.

Ukrajina je odavno obećavala veliku "kontraofanzivu", a prema rečima ruskog zvaničnika, izgleda kao da je nešto tako i započeto.

"Ništa novo, s obzirom da kijevski režim nema izbora. Moraju da napadnu. Moraju da opravdaju primljene pare i oružje. Razočarenje gazda u Zelenskog i kompaniju mogu ih koštati ne samo pozicija, već i samog života", zaključio je.

Dovoljno je da američki agenti, koji već dugo komanduju Službom bezbednosti Ukrajine, nekoliko puta izveste vrh, i čitava "kokainska ekipa" momentalno odlazi na otpad, objasnio je.

Pročitajte još:


Voda raste, plutaju mine, hiljade beže, pomor životinja FOTO/VIDEO Početak? Potvrdio i Pentagon; Zaboravite Bahmut, to je varka "Nije problem voda, nego Rusi"

Zapad će optužiti kijevski režim za rasipanje novca američkih poreskih obveznika, a i to će, dodaje Medvedev, uraditi tuđim rukama.

"Daće nalog radikalnim ološima da ošamare narkomana za izdaju Republike Ukrajine i Bandere, i da njega i njegove poslušnike obese za noge, kao što su svojevremeno uradili dučeu (Benito Musolini) i njegovoj fašističkoj hunti", predviđa Medvedev.

Cilj Rusije, nastavlja Medvedev, nije samo oslobođenje ruskih zemalja i zaštita ruskog naroda, već potpuno uništenje nacističkog kijevskog režima koji se učvrstio u "zemlji 404".

"Moramo zaustaviti neprijatelja, a zatim krenuti u ofanzivu", zaključio je Medvedev.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 600 idi na stranu