Muškarac u Beogradu pretukao šestomesečnu bebu i suprugu, oglasio se MUP

Pripadnici MUP-a uhapsili su V. M. (1998) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i silovanje.

Izvor: B92

Petak, 02.06.2023.

18:43

Muškarac u Beogradu pretukao šestomesečnu bebu i suprugu, oglasio se MUP
Deposit/ToskanaInc

On se sumnjiči da je nevenčanoj supruzi zadao više udaraca i primorao je na seksualni odnos, kao i da je njihovom zajedničkom detetu naneo povrede po glavi i vratu.

Inače, nakon prijave ovog događaja, policija je odmah izašla na lice mesta, kao i Hitna pomoć.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, buti priveden nadležnom tužilaštvu.

Sumnja se da je i silovao ženu

Više javno tužilaštvo u Beogradu preuzelo je krivično gonjenje od osnovnog protiv osumnjičenog V.M. zbog sumnje da je pored krivičnog dela naislje u porodici izvršio i krivično delo silovanje koje je u nadelžnosti ovog tužilaštva.

Naime, u toku dana su obavljeni dodatni medicinski pregledi njegove nevenčane supruge na osnovu kojih je utvrđeno da postoji osnov sumnje da je izvršeno i krivično delo silovanje, pa će osumnjičeni u roku od 48 sati biti priveden ovom tužilaštvu radi saslušanja, potvrđeno je Tanjugu u tom tužilastvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: