Brajan Volš je snimljen: "Ana mi se nije javila..." VIDEO

Američki mediji objavili su snimak na kojem se čuje kako Brajan navodno kontaktira prijateljicu nakon što je Ana nestala.

Izvor: Blic, Tanjug

Utorak, 10.01.2023.

16:31

Brajan Volš je snimljen:
Tanjug/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP, Pool

"Dobar dan, ovde Brajan Volš. Nadam se da sve ide kako treba. Samo zovem, u suštini, sve koje mogu da dobijem. Ana mi se nije javila nekoliko dana. Ako znaš nekoga ko je bio u kontaktu s njom, da znaš, pokušavam sve da pozovem. Žao mi je što te uznemiravam, siguran sam da je sve u redu", rekao je Brajan u glasovnoj poruci, piše "Blic".

Podsetimo, tokom jučerašnjeg pretresa kuće Ane Volš, policija je pronašla u podrumu kuće njenu krv, krvav nož, a otkriveno je i da je njen telefon lociran 2. januara kod njene kuće.

Pronađene kese pune krvi

Istražitelji koji tragaju za dokazima o nestanku Ane Volš pronašli su kese za smeće pune krvi, sekiru, testeru, tepih i upotrebljena sredstva za čišćenje u blizini magacina u Pibodiju, prenosi lokalna televizija WBZ.

Istražitelji u zaštitnim odelima i policajci sa psima pretražili su u ponedeljak objekat u ulici Njuberi, u potrazi za tragovima povezanim sa nestankom majke troje dece, prenosi CBS Boston.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: