Uhapšen mladić koji je usmrtio ženu u Mirijevu: Vozio bez dozvole VIDEO

Pripadnici MUP-a u Beogradu uhapsili su D. K. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Izvor: B92

Sreda, 17.11.2021.

17:15

Uhapšen mladić koji je usmrtio ženu u Mirijevu: Vozio bez dozvole VIDEO
EPA/Sascha Steinbach

On se sumnjiči da je, danas oko 11.30 časova u Mirijevskom bulevaru, upravljajući automobilom "BMV", izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je šezdesetčetvorogodišnja žena pešak smrtno stradala.

Osumnjičeni, kako je utvrđeno, ne poseduje vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

Podsećanja radi, Z. Ž. poginula je danas u Mirijevskom bulevaru u Beogradu kada ju je usled najverovatnije neprilagođenje brzine udario BMW. Nesrećnu ženu pokosio je automobil u trenutku dok je išla ka obližnjoj radnji, a nesreća se dogodila naočigled njenog supruga, koji je bio samo 100 metara dalje. Ona mu je, kako je ispričao, rekla da će svratiti do radnje i da će ga odmah stići, a da on nastavi dalje.

"Bio sam udaljen oko 100 metara i video sam kako automobil BMW juri niz ulicu. Pomislio sam da će nekoga da ubije. Tada sam čuo jak udarac i odmah sam pozvao ženu, ali se ona nije javljala", ispričao je čovek za NovuS.

BMW je izleteo sa kolovoza, udario u stub javne rasvete i pokosio Z. Ž. Na lice mesta pristigli su potom članovi njene porodice, vidno potreseni tragedijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: