Dmitroviću odvrnuti šrafovi na točku automobila; "Kome danas treba moje ubistvo?"

Na jednom točku službenog automobila, u kojem se vozio ministar Ratko Dmitrović, ustanovljeno je da su bili odvrnuti svi šrafovi

Izvor: B92
Podeli
Screenshot/TV Prva
Screenshot/TV Prva

Kako je saopšteno iz Ministarstva za brigu o porodici i demografiji, vozač Vlade Srbije i ministar Dmitrović, tokom povratka iz službene posete Nišu u ponedeljak 22. februara, pre uključenja na auto-put za Beograd, čuli su čudan zvuk koji je dolazio s prednje strane vozila.

Zaustavili su kola i ustanovili da su na prednjem levom točku odvrnuti svi šrafovi, od kojih su tri pala na zemlju pri samom dodiru, dok su na desnom točku šrafovi bili olabavljeni.

Po elementarnoj tehničkoj proceni, ovako nešto ne može da se dogodi samo od sebe, saopšteno je uz naglašavanje da je do toga jedino moglo da se dođe uz delovanje ljudskog faktora.

Ministar Dmitrović je na vreme prekinuo vožnju koja je mogla da se okonča tragično, navodi se u saopštenju i dodaje da Ministarstvo unutrašnjih poslova intenzivno radi na rasvetljavanju tog slučaja.

"Bila su dva pokušaja moje likvidacije, devedesetih u Hrvatskoj. Krajem 1995. u Beogradu odustalo se, u zadnji čas, od plana da budem ubijen, dva svedoka još su živa.

"Kome danas treba moje ubistvo? Odvrtanje šrafova na prednjim točkovima mojih kola, pre dva dana, klasičan je pokušaj ubistva", napisao je Dmitrović na Tviteru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 84 idi na stranu