Kongres DPS - Milo Đukanović jedini kandidat za predsednika stranke

Podgorica -- Predsedništvo DPS-a je uoči današnjeg Devetog kongresa, jednoglasno predložilo da kandidat za predsednika partije bude Milo Ðukanović.

Izvor: Tanjug
Podeli
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Kao se navodi u saopštenju te stranke, kandidati za potpredsednike su Ivan Vuković, Nikola Rakočević, Jevto Eraković, Andrija Nikolić, Sanja Damjanović, Abaz Dizdarević, Gordana Rajović i Mirsad Mulić.

"Od ukupno predloženih osam biće izabrana četiri potpredsednika", saopšteno je nakon sednice Predsedništva DPS-a koja je održana u petak.

Na sednici je ponovljeno opređeljenje da se za dve godine sve predsednike Opštinskih odbora kao i predsednika stranke biraju članovi neposrednim glasanjem.

"Konstatovano je da Demokratska partija socijalista ostaje čvrsto posvećena daljoj izgradnji građanske Crne Gore, njenog multietničkog i multikonfesionalnog sklada i evropske budućnost, kao i da samo jedna tako snažna partija, uz spremnost za saradnju sa svim političkim subjektima koji dele ove vrednosti i ciljeve, može biti garant njihovog očuvanja i ostvarenja", zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 221 idi na stranu