Pravili proslavu rođendana stranke, uprkos merama

Predsednik Namibije Hage Gejngob i nekoliko glavnih zvaničnika te zemlje novčano su kažnjeni pošto su prošlog meseca prekršili propise o koronavirusu.

Izvor: B92

Petak, 29.05.2020.

08:08

Pravili proslavu rođendana stranke, uprkos merama

Oni su organizovali proslavu povodom 60. godišnjice stranke.

Rođendanska zabava Narodne organizacije jugozapadne Afrike (Svapo) održana je u parlamentu 19. aprila, kada je Namibija bila zatvorena, a grupna okupljanja zabranjena da bi se ograničilo širenje koronavirusa, piše Gardijan.

Pored predsenika, na zabavi su bili i potpredsednik Nangolo Mbumba, premijerka Sara Kugongelva-Amadila i generalna sekretarka Svapoa Sofia Šaningva.

Svi su od kažnjeni novčanom kaznom u iznosu od 2.000 namibijskih dolara, što je oko 100 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: