Incident kod RTS: Pokušali autom da "probiju" obezbeđenje FOTO/VIDEO

Ispred RTS-a, po završetku intervjua Aleksandra Vučića, došlo do incidenta kada su dvojica muškaraca pokušali "mercedesom" da probiju predsednikovo obezbeđenje.

Izvor: B92

Sreda, 06.11.2019.

08:04

Incident kod RTS: Pokušali autom da
Tanjug, Tara Radovanoviæ

Oni su potom uhapšeni, prenele su "Večernje novosti".

Tokom demonstracija ispred RTS, jedan automobil sa aleksinačkim registarskim oznakama pokušao je da probije kordon u Aberdarevoj ulici, koji je bio u obezbeđenju presednika Vučića.

Dvojica muškaraca koji su bili u “mercedesu” su privedena.
Tanjug, Tara Radovanoviæ
Inače, članovi i pristalice Saveza za Srbiju i Udruženja "1 od 5 miliona" okupili su se sinoć ispred zgrade RTS kako bi sačekali Vučića, koji je gostovao u emisiji "Upitnik" na toj televiziji.

Među okupljenima na ulazu iz Takovske ulice bili su, između ostalih, i predstavnici SzS Boško Obradović, Marko Bastać, Borko Stefanović. ljine. (Kraj) upr/
FOTO TANJUG / TARA RADOVANOVIÆ
Vučić je na početku emisije rekao da je u zgradu RTS došao iz Aberdareve ulice, da je jedan deo prešao peške, kao i da sprečavanje kretanja ljudi nije rešenje, već fašizam.

Poručio je da njegov dolazak na RTS nije pitanje njegove bezbednosti, već bezbednosti i slobode kretanja koju moraju da imaju svi gradani Srbije.
Tanjug, Sava Radovanoviæ
Okupljeni su se razišli po završetku intervjua.
Tanjug, Tara Radovanoviæ
I pre nego što je Vučić stigao u RTS, jake policijske snage obezbeđivale su zgradu Javnog servisa u Takovskoj ulici.

Saobraćaj u Takovskoj i ulicama koje vode ka zgradi Javnog servisa bio je u nekoliko navrata nakratko obustavljen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: