Kad Rama kritikuje Srbiju kaže "What the f*ck" VIDEO

Govoreći nakon zajedničke sednice vlada Albanije i Kosova u Peći, albanski premijer upotrebio i neadekvatan rečnik, rekavši "What the fuck".

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.11.2018.

12:51

Kad Rama kritikuje Srbiju kaže
Foto: Tanjug/AP

Govoreći o trgovinskom sporu Srbije i Kosova nastalom nakon povećanja taksi za robu iz Srbije i BiH za 100 odsto, Rama je rekao da se Kosovo pokazalo "apsolutno spremno da igra svoju međunarodnu ulogu", ali da Beograd nije bio uvek jasan i iskren u briselskom dijalogu.

Rama je na zajedničkom sastanku kosovske vlade i Vlade Albanije u Peći rekao i da je "Kosovo kompletna država" i da je Priština uvek imala "iskreni pristup dijalogu" sa Beogradom. "Kosovo je kompletna država, a dijalog nije uvek bio jasan i iskren s druge strane", rekao je.

Pošto je nastavio da kritikuje Srbiju, pomenuo je slučaj kada je od jednog kosovskog ministra Srbija navodno tražila da ukloni izraz "republika Kosovo" iz svog govora. "EU bi na ovo rekla 'What the fuck'", istakao je Rama.

Sve to propratio je neprimerenim rečnikom, u nekoliko navrata koristeći psovku na engleskom jeziku: "What the fuck".

Dodao je da je "Kosovo najkompletnija priča o miru, razumevanju za manjine i saradnju. Kosovo se pokazalo kao apsolutno spremno da igra svoju medjunarodnu ulogu. Kosovo je ostvarilo značajan napredak u regionalnoj sferi, možemo samo zaključiti da je dijalog sa Srbijom napredovao", rekao je Rama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: