Rasvetljeno ubistvo Srbina u CG

Crnogorska policija uhapsila je Bjelopoljca E. Ć. jer je, kako je saopšteno, počinio krivična dela teško ubistvo u pokušaju sa smrtnom posledicom.

Izvor: B92

Utorak, 14.08.2018.

17:00

Rasvetljeno ubistvo Srbina u CG
Ilustracija: Freeimages.com

On se sumnjiči i za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materijala.

U noćašnjoj pucnjavi kod Bijelog Polja jedan državljanin Srbije Ž. P. iz Srbobrana je ubijen, a LJ. L iz Zemuna teško ranjen.

U saopštenju dostavljenom Tanjugu se navodi da su dosadašnje policijske aktivnosti ukazale na sumnju da su Ž. P. (47) i Lj. L. (46) ilegalno ušli u Crnu Goru i došli do mesta koje pripada opštini Bijelo Polje, gde živi E. Ć., u nameri da ga ubiju.

"Sinoć oko 23.30 časova, u blizini kuće E. Ć. došlo je do, kako se sumnja, upotrebe vatrenog oružja između Ž. P. i Lj. L. sa jedne i E. Ć. sa druge strane u kojoj je E.Ć. lišio života Ž. P. i zadao povredu Lj. L. dok je E. Ć. takođe zadobio povredu."

Lj. L. je zadobio povredu - prostrelnu ranu u ramenu i nalazi se na bolničkom lečenju, a prema informacijama koje poseduje policija, nije životno ugrožen.

Povredu - prostrelnu ranu nadlaktice zadobio je i E.Ć. i njemu je pružena medicinska pomoć nakon koje je priveden u CB Bijelo Polje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: