Palma poklonio Dačiću sat: 2008. smo ja i on presekli...

Dragan Marković Palma je poklonio koalicionom partneru Ivici Dačiću ručni sat povodom 10 godina od kada je prvi put postao ministar u Vladi Srbije.

Izvor: B92

Nedelja, 08.07.2018.

22:21

Palma poklonio Dačiću sat: 2008. smo ja i on presekli...
foto: Jedinstvena Srbija

Marković je sat uručio Dačiću na prijemu koji je u Jagodini organizovao za kik boksere, "Palmine tigrove", ministre, predstavnike diplomatskog kora i druge zvanice.

Na satu je ugravirano: „Za uspešan rad Ivici Dačiću", a Marković je rekao i da sat nema novčanu, ali ima simboličnu vrednost, jer Srbija, kaže, nikada ne bila na evropskom putu i ne bi imala ovakvu popularnost da nije bilo Dačića.

„Na današnji dan pre 10 godina Ivica Dačić je postao ministar unutrašnjih poslova u Vladi Srbije. Nekada se u Srbiji za 10 godina davao ručni sat, ali samo onim uspešnim i dobrim radnicima. Ivica Dačić je skinuo negativnu etiketu koju je imala Srbija. Ja i Ivica Dačić smo presekli 2008. godine da se napravi proevropska vlada", podsetio je Marković, a Dačić mu je zahvalio na poklonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: