Niš: Mercedesom pokosio mlade, jedan mrtav, drugi povređen

Jedan mladić je poginuo, a jedan je povređen na putu Doljevac - Niš, kada je na njih naleteo automobil marke "mercedes" noćas oko dva sata posle ponoći.

Izvor: B92, Tanjug

Nedelja, 01.07.2018.

12:04

Niš: Mercedesom pokosio mlade, jedan mrtav, drugi povređen
Foto: B92/Ljiljana Pavloviæ

Nesreća se desila na ulazu u Malošište, u blizini tehničkog pregleda "Tica auto", u pravcu iz Doljevca ka Nišu, piše "Blic".

Mladići su se kretali pešice pored puta, a u jednom trenutku na njih naleteo “mercedes”, koji se kretao u istom smeru, a koji im je naišao s leda.

Jedan mladić je podlegao povredama, dok je drugi prebačen u Klinicki centar Niš, ali nije zadobio teške povrede, pa je nakon pregleda pušten kući.

Devojka koja je bila sa njima, nije povređena.

Policija je obavila uviđaj i radi na utvrđivanju uzroka nesreće.

Vozaču je određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i biće saslušan u tužilaštvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: