Hitna pomoć: Pet nesreća, u jednoj nastradao biciklista

U Beogradu se prethodne noći dogodilo pet saobraćajnih nezgoda.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.06.2018.

08:05

Hitna pomoć: Pet nesreća, u jednoj nastradao biciklista
Foto: Screenshot

U jednoj nezgodi teške povrede je zadobio biciklista, koji je od posledica povreda preminuo, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Saradnik Hitne pomoći za komunikaciju s medijima Mirko Lutovac rekao je agenciji Beta da je muškarac (60), koji je upravljao biciklom, preminuo posle saobraćajne nezgode koja se desila oko 22.25 na Starom kragujevačkom putu.

Oko 23.00 desila se nezgoda na uglu ulica Višnjičke i Mije Kovačevića u kojoj je povređen muškarac star 58 godina i on je prevezen u Urgentni centar.

U Zemunu, u Prvomajskoj ulici desila se saobraćajna nezgoda oko 20.40 prilikom čega je povređena žena, koja je prevezene u Kliničko-bolnički centar Zemun.

Oko 20.30 na putu za Ovču povredjen je motociklista, ali je odbio transport u bolnicu, a oko 20.20 na uglu Kapetana Zavišića i Vojvode Stepe povređen je pešak koji je prevezen u Urgentni centar.

Ekipa Hitne pomoći imala je jutros do 7 časova ukupno 107 intervencija, od čega je 13 bilo na javnom mestu, a pomoć lekara su tražili najviše asmatičari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: