BG: Policija tragala za ubicom advokata - nije uhapšen

Beograd -- Akcija policije na Kanarevom brdu u Beogradu sprovedena je u cilju hapšenja osumnjičenog za ubistvo advokata Vladimira Zreleca 2015. godine, saznaje B92.

Izvor: B92
Podeli
Foto: MUP
Foto: MUP

Akcija je izvedena u Ulici srpskih udarnih brigada 23 na Kanarevom brdu kada su policajci okružili zgradu i blokirali kvart.

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni Vladimir Šaranović (40) nije uhapšen tokom akcije i uspeo je da pobegne.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova navode da se za osumnjičenim “intenzivno traga”.

Osim toga, oni apeluju na građane ukoliko imaju bilo kakva saznanja o osumnjičenom da se jave Policijskoj upravi za grad Beograd na broj 192 ili 064-892-31-26.

Policija Šaranovića sumnjiči da je decembra 2015. počinio krivično delo teškog ubistva nad advokatom Vladimirom Zrelecom.

Advokat Vladimir Zrelec ranjen u pucnjavi na Vračaru u decembru 2015. godine, a dvadesetak dana kasnije je podlegao povredama u Urgentnom centru. Zrelec je bio branilac Slobodana Šaranovića, koji je uz Ratka Koljenšića optužen da je organizovao ubistvo Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića.

Beogradski mediji su ranije preneli da se u akciji pripadnika specijalne jedinice policije tragalo za narko-dilerom, da je nekoliko osoba privedeno, ali ne i diler.

Hronika

strana 1 od 3980 idi na stranu