"Indeks": Putnica iz Srbije pobesnela na Bajakovu VIDEO

Tokom vikenda bilo je gužvi širom Hrvatske, a na nekim dijelovima autoputa kolone su bile i po 20-ak kilometara, a posebno je haotično bilo na Bajakovu.

Izvor: B92

Nedelja, 23.07.2017.

09:28

Ilustracija: GettyImages

Policija tvrdi da je gužva nastala jer se prelazi granica Evropske unije, pa se svaki putnik koji prelazi granicu mora evidentirati.

U toj gužvi bila je i ekipa HRT-a, a dok su neki bili strpljivi, piše zagrebački "Indeks", jedna je putnica "potpuno izgubila živce nakon dugog čekanja na 40 stepeni".

"Indeks" navodi da je reč o ženi iz Srbije.

"Sram da vas bude što satima čekamo s bebom", rekla je ona.

Njen suprug pokušao je da smiri situaciju, te je dodao: "Ne vas nego one na prelazu".

Devojka je potom Hrvatskoj poželela da nikad ne uđe u Evropsku uniju. Na komentar supruga je Hrvatska već u EU, odgovorila je: "Žalosno je što ste ušli".

Veći broj vozila očekuje se na putnim pravcima ka Crnoj Gori i Jadranskoj obali, kao i na autoputu iz Hrvatske i Mađarske, ka Bugarskoj i Makedoniji, saopštio je Auto moto savez Srbije, ističući da su zadržavanja na granicama od 30 do 90 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: