Janković o DS: Verujem da možemo da radimo zajedno

Bivši kandidat za predsednika Saša Janković zahvalio je Demokratskoj stranci za podršku na izborima održanim i izrazio uverenje da će i ubuduće sarađivati.

Izvor: B92

Subota, 22.04.2017.

15:27

Janković o DS: Verujem da možemo da radimo zajedno
Foto: Tanjug/Rade Preliæ

"Verujem da možemo da pokažemo da ćemo raditi zajedno. Očekujem da ću biti strateški partner DS", rekao je Janković na sednici GO DS u beogradskom Centru Sava.

Po rečima bivšeg zaštitnika građana, kroz tu saradnju može da se pokaže da Srbija "nije prokleta zemlja" i da njeni građani "nisu osuđeni na ponižavanje koja im se svakodnevno dešavaju".

"Znamo da možemo. Znamo da hoćemo. Nazad nema, jer samo jednu Srbiju imamo. Nemamo rezervni položaj. Pobedićemo sa osmeh na licu", kazao je Janković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: