Izboden Srbin u Kosovskoj Mitrovici

Dvojica maskiranih napadača jutros nešto pre 8 sati napali su Časlava Ilića (35) iz Kosovske Mitrovice, koji je tom prilikom zadobio više ubodnih rana u stomak.

Izvor: Beta, Tanjug

Petak, 31.10.2014.

09:20

Default images

Ilić nije životno ugrožen i smešten je u mitrovičku bolnicu, u kojoj mu je ukazana lekarska pomoć.

Incident se dogodio ispred jednog od studentskih domova u severnoj Kosovskoj Mitrovici, kad su dvojica maskiranih napadača prišli Iliću, a jedan ga je više puta ubo nožem.

Ilićev brat Milan izjavio je novinarima da sumnja da iza napada na njegovog brata stoji "vrh policije regiona Mitrovica sever".

Časlav Ilić je radnik kosovske policije.

Ispred studentskog doma, gde je došlo do napada, u toku je uviđaj, a mesto na kome se dogodio incident obeleženo je policijskom žutom trakom. Šef operative Kosovske policijske službe za sever Kosova Željko Bojić odbacio je optužbe porodice Ilić da iza napada na njihovog člana Časlava stoji "vrh Kosovske policije za sever".

"Upravo zbog toga tražili smo da istragu preuzme istražna jedinica za teška krivična dela iz Glavnog štaba KPS-a u Prištini i oni su završili uviđaj", rekao je Bojić za agenciju Beta i dodao da će se ta jedinica baviti i istragom.

Prema njegovim rečima, Regionalna direkcija sever pružaće pomoć u istrazi ukoliko im to bude zatraženo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

16 h

Podeli: