"Intervju dana" na TV B92

Beograd -- TV B92 priprema u jesenjem delu sezone seriju ekskluzivnih intervjua sa sagovornicima van Srbije. Ovaj serijal razgovora radiće novinar B92 Jugoslav Ćosić.

Izvor: B92
Podeli

Jugoslav Ćosić je u Podgorici, uoči parlamentarnih izbora zakazanih za 14. oktobar, razgovarao sa Miodragom Lekićem, bivšim ambasadorom Jugoslavije u Rimu i bivšim šefom diplomatije Crne Gore, a danas liderom nove predizborne koalicije Demokratski tront, kao i sa Srđanom Milićem, predsednikom Socijalističke narodne partije, najjače opozicione partije Crne Gore.

Ko je vjera, a ko nevjera na izborima u Crnoj Gori?

Lekić i Milić. lideri dva opoziciona bloka, govore o aktulenom stanju u Crnoj Gori, o kriminalu i zahtevima EU u vezi sa reformom pravosuđa Crne Gore, odnosima Crne Gore i Srbije, rezultatima izbora u Srbiji, o predstojećim izborima i šansama opozicije da na izborima pobedi vladajuću Demokratsku partiju socijalista.

Neka od pitanja koja je sa njima proveravao Jugoslav Ćosić su i zašto crnogorska opozicija na izbore ide razjedinjeno i da li neko ima dogovor sa DPS-om Mila Đukanovića o formiranju buduće vlade u Podgorici.

"Intervju dana" na televiziji B92 u petak 14. septembra od 19.10.

Politika

strana 1 od 8299 idi na stranu