Izbori na kladionicama

Većina kladionica u Srbiji organizovala je klađenje i za drugi krug predsedničkih izbora. Boris Tadić blagi favorit.

Izvor: B92

Četvrtak, 31.01.2008.

17:08

Default images

U odnosu na klađenje za prvi krug, Ljubiša Borojević iz sportske kladionice "Meridijan" kaže za B92 da je manji broj predsedničkih kandidata uticao da se broj igara koje su kladionice ponudile igračima smanji. Kvota na kandidata DS-a manja je u odnosu na ponuđenju kvotu na kandidata radikala.

"Ponovo smo dali duel kandidata sa hendikepom, tj. razliku koja će biti između kandidata na kraju izbora, i dali smo kolika će biti izlaznost i duel kandidata po opštinama. Trenutno je kvota 1.40 na Borisa Tadića, a 2.60 na Tomislava Nikolića. To je neka, po mišljenju naših igrača, trenutno važeća. Imamo istu količinu uplate i na jednoj i na drugoj strani. Po mišljenju naših igrača, Boris Tadić je blagi favorit, ali to ništa ne znači, jer znamo situaciju kada Real iz Madrida „ne dođe“ na kvotu 1.10, a ne 1.40", kaže Borojević.

Kao što je bio slučaj i u prvom krugu predsedničkih izbora, ni klađenje za drugi ne izaziva isuviše veliko interesivanje kod kladioničara.

Na uloženih 100 dinara na Borisa Tadića, dobićete 40, dok ćete za isti ulog na Tomislava Nikolića dobiti 160 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: