Svilanović odgovara na pitanje: Šta su tražili socijalisti

Izvor: B92, FoNet

Petak, 06.02.2004.

11:39

Default images

Predsednik Građanskog saveza Srbije, Goran Svilanović, ocenio je da je približavanje Demokratske stranke Srbije i Socijalističke partije Srbije sramno i da predstavlja restauraciju stare politike. Kako je objavljeno na veb-stranici Građanskog saveza Srbije, Svilanović je nabrojao zahteve socijalista da bi podržali Dragana Maršićanina na mestu predsednika Skupštine Srbije, a možda i Vladu Srbije.

“Ti zahtevi su da država plaća odbranu Slobodana Miloševića, da više ne bude izručenja haškom sudu, da bude uvedena vaučerska privatizacija ili kombinacija s neprikosnovenim pravom zaposlenih da imaju akcije, da dobiju mesta u upravnim odborima javnih preduzeća. Jedan od zahteva je bio i da im na neki način budu oprošteni enormni telefonski računi i odblokiran račun, koji je u blokadi od 2000. Ne znam jesam li nešto propustio, ali ovo je ono za šta ja znam da su tražili, i verovatno dobili", navodi Svilanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: