ZIVKOVIC: MEDJU ZRTVAMA I POVREDJENIMA NEMA NASIH DRZAVLJANA

Izvor: B92

Utorak, 11.09.2001.

21:30

Default images
Otpravnik poslova jugoslovenske ambasade u Vasingtonu Ivan Zivkovic izjavio je u utorak vece za Radio B92 da medju zrtvama i povredjenima u teroristickim napadima u Njujorku i Vasingtonu nema drzavljana SRJ.

“Prema saznanjima nasih u Njujorku pri Ujedinjenim Nacijama i nasima ovde, medju zrtvama teroristickog napada nema nasih drzavljana. Svi radnici u misiji i ambasadi su na svojim radnim mestima. Bilo je vise poziva nasih drzavljana, niko nije trazio pomoc, ali su izrazili ogorcenje time sto se desilo i interesovali su se da li ima problema u ambasadi. Svi su vec upozoreni da bi trebalo da napuste i izbegavaju drzavne zgrade i institucije koje mogu biti meta eventualnih teroristickih napada”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: