Bluit: Uskoro nove javne optuznice

Izvor: B92

Sreda, 01.12.1999.

19:22

Default images
Zamenik glavnog tuzioca Medjunarodnog tribunala za ratne zlocine u Hagu Grejem Bluit izjavio je da ce uskoro biti novih javnih optuznica. "Neke istrage su pri kraju i usledice optuznice od kojih ce pojedine biti javne, a druge pod pecatom", rekao je Bluit na redovnom brifingu za novinare, javlja Beta. On je dodao da su tuzilastvu poznati neki od petorice uhapsenih u Beogradu, u aferi ,,Pauk,, ali da za sada nece nista biti preduzeto. "Nastavicemo da pratimo situaciju", odgovorio je Bluit na pitanje da li tuzilastvo razmatra preduzimanje bilo kakvih koraka i da li bi time tuzilastvo u Hagu postalo jedina medjunarodna institucija koja stupa u odnose sa vlastima u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

7 h

Podeli: