G17: SSP koristi svim građanima

G17 plus ocenio je da oni koji govore da će posle 11. maja poništiti SSP sa EU, u stvari govore o tome da će poništiti mogućnost boljeg života svih građana.

Izvor: FoNet, Beta

Petak, 02.05.2008.

14:33

Default images

"Poništavanje SSP-a znači poništavanje boljeg života, novih radnih mesta, boljeg životnog standarda i normalnog života koji zaslužuje svaki građanin Srbije posle svega što smo preživeli od 90-ih do danas", izjavio je šef Informativne službe G 17 plus Nikola Papak.

Navodeći da potpisivanje SSP-a, pre svega, donosi koristi svim građanima Srbije, Papak je ukazao da Fijat nikada ne bi zaključio posao sa kragujevačkom Zastavom da taj sporazum nije potpisan.

Papak je ocenio da će sporazum sa EU ojačati Srbiju, a da samo jaka Srbija može da se bori za Kosovo.

"Najobičnija je laž da se potpisivanjem sporazuma priznaje nezavisnost Kosova i Metohije, a najbolji dokaz za to je podrška koju je sporazum dobio od ministra spoljnih poslova Rusije i od SNV-a centralnog Kosova", kazao je Papak.

Dinkić: Građani na izborima da parafiraju SSP

Predsednik G17 Plus Mlađan Dinkić pozvao je danas građane Sente da 11. maja na parlamentarnim i lokalnim izborima "parafiraju Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju Evropskoj uniji".

Dinkić je, na predizbornom skupu koalicije Za evropsku Srbiju u Senti, rekao da sve oni koji izjavljuju da su Boris Tadić i Božidar Đelić državni neprijatelji, treba da bude sramota.

"Oni su heroji, heroji ste vi koji ste za evropsku Srbiju i heroji su građani Srbije koji će 11. maja izabrati više posla i veće plate", izjavio je Dinkić, a saopštio G17 Plus.

Dinkić je rekao da se prvog dana pošto je Srbija potpisala SSP, Fijat pojavio sa ponudom da investira u srpsku automobilsku industriju čak 700 miliona evra.

"Neće samo Kragujevac imati koristi od dolaska Fijata, nego će i carine na uvoz automobila biti dvostruko niže od 1. januara, a za dve godine carine na uvoz automobila će biti ukinute", rekao je on.

Konvenciji su pristustovali potpredsednik G17 Plus Ivana Dulić Marković i kandidati za poslanike i odbornike ove stranke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: